Proiect D.T.A.C

Casa fara autorizatie de constructie

Ai cumparat sau ai construit o casa fara autorizatie de constructie? O sa-ti spunem ce poti face in aceasta situatie si cum te pot ajuta inginerii, expertii tehnici, arhitectii si cadastristii autorizati ai echipei. 

Construirea unei case fara autorizatia necesara este ilegala si poate atrage dupa sine sanctiuni, amenzi si ordin de demolare din partea autoritatilor. Ai fost amendat pentru ca ai ridicat casa fara autorizatie? Autoritatile iti pot cere eliberarea unui Certificat de Urbanism pentru autorizarea lucrarilor sanctionate, efectuate fara autorizatie. 

Au trecut 3 ani sau mai mult de 3 ani de cand ai ridicat casa fara autorizatie? Atunci, poti obtine Certificatul de edificare conform Legii 50/1991, art.37, alin.6 pentru intrarea in legalitate. 

Persoanele specializate din echipa te ajuta cu documentatia necesara, iar pentru proprietatile din Bucuresti, avem si serviciul de pregatire si depunere a dosarelor. Mai pe scurt, te scutim de toate demersurile necesare, pentru ca ne ocupam noi de ele, inclusiv de relatia cu primariile si autoritatile implicate.

casa fara autorizatie de constructie

Constructia casei fara autorizatie: consecinte

casa fara autorizatie de constructie

Autorizatia de constructie pentru casa

Procedura de obtinere a autorizatiei

Vom imparti procedura de obtinere autorizatiei de construire in doua parti. In prima faza, autoritatile elibereaza certificatul de urbanism pentru eliberarea autorizatiei in scopul construirii casei. In a doua faza, trebuie obtinute toate documentele solicitate in certificatul de urbanism. Pentru a le obtine, trebuie sa apelezi la persoane specializate (ingineri, experti tehnici, arhitecti, verificatori proiecte) pe care ii gasesti intr-un singur loc, fara batai de cap, in echipa noastra. 

De ce e importanta obtinerea autorizatiei de construire si respectarea ei?

De ce nu poti vinde casa construita fara autorizatie?

Poti intampina dificultati la vanzarea unei case fara autorizatie de constructie. In cele mai multe cazuri intalnite, proprietarii care au construit fara autorizatie si au vrut sa vanda imobilul nu au obtinut de la banca creditul solicitat. Lucrul acesta a dus la prelungirea tranzactiei, intrucat a fost necesara intrarea in legalitate cu lucrarile efectuate. Te putem ajuta cu intrarea in legalitate prin obtinerea Certificatului de edificare si a Certificatului de Urbanism. 

STUDIU DE CAZ - intrare in legalitate casa fara autorizatie

Exemplul pe care ti-l prezentam este un caz cu care s-a confruntat unul dintre clientii din Bucuresti pe care l-am ajutat cu serviciile noastre. Situatia poate fi similara cu a ta – constructia unei case fara autorizatia necesara. 

Clientul a apelat la echipa pentru a-l ajuta in procesul de intrare in legalitate prin Certificatul de edificare, atat cu documentatia necesara, cat si cu pregatirea dosarului si depunerea lui. Expertii tehnici, arhitectii echipei, inginerii si toate persoanele autorizate au elaborat documentatiile necesare. Persoanele delegate in interactiunea cu institutiile publice s-au ocupat de procedurile obtinerii Certificatului de edificare. Certificatul de edificare a fost obtinut cu succes si pe aceasta cale multumim inca o data pentru increderea acordata. 

Si pe tine te putem ajuta in procesul de intrare in legalitate, daca ai o constructie efectuata fara autorizatie. Ia legatura cu noi la numarul 0723 095 532.

error: Alerta: Este interzisa copierea continutului. Ne rezervam dreptul de a actiona conform legii in vigoare.