Proiect D.T.A.C

Proiecte DTAC - Andaros Imob

Din dorinta de a facilitia drumul tau catre obtinerea Autorizatiei de Construire, am imbinat diverse servicii care te pot ajuta in acest sens. Te putem ajuta daca esti din Bucuresti sau Ilfov. De la eliberarea certificatului de urbanism, pana la intocmirea proiectelor si eliberarea avizelor necesare. Companie noastra se numeste Andaros Imob.

Scopul nostru este ca tu sa apelezi la o singura companiei atunci cand vrei sa faci modificari interioare intr-un apartament sau sa construiesti o casa, in vederea Autorizarii lucrarilor.

Ce oferim clientilor care colaboreaza cu noi

  • Te ajutam sa eliberezi certificatul de urbanism necesar. Iti vom pune la dispozitie lista cu documentele necesare in vederea eliberarii acestuia, chiar daca nu doresti sa beneficiezi de serviciul acesta intocmit de echipa noastra.
  • Iti vom pune la dispozitie explicatiile proiectelor solicitate in certificatul de urbanism, tarifele si termenele de executie pentru fiecare in parte.
  • Iti vom explica la ce se refera avizele solicitate in certificatul de urbanism si de unde se pot elibera acestea, in cazul in care doresti sa la eliberezi singur.
  • Te ajutam cu intocmirea proiectului DTAC solicitat, expertiza MLPAT si referatele de verificare la cerintele de calitate in constructii.
  • Vei tine legatura cu o singura persoana ce te va instiinta in privinta urmatoarelor: cand s-a eliberat avizul, cand s-a finalizat proiectul, care sunt urmatorii pasi, la ce etapa se afla executia proiectului DTAC.
  • Colegul nostru cu care vei tine legatura iti va transmite factura aferenta si proiectul in format electronic pentru ca tu sa ai siguranta executiei. 
  • Platile pentru proiectele intocmite se efectueaza la finalizarea acestora, tot din motive de siguranta pentru clienti. Este valabil si pentru platile proiectelor pentru care se achita avans.

 Proiecte DTAC Documentatia Tehnica de Autorizare a constructiei. Aceasta documentatie este formata din proiect intocmit de arhitect, proiectul de rezistenta si proiectul de instalatii. Fiecare faza a proiectului DTAC se intocmeste de cate o persoana atestata.

Prezentare
Data recenzie
Nota
Calitatea serviciilor Proiect-Dtac
Rating autor
51star1star1star1star1star