Proiect D.T.A.C

✆ 0733.479.973

✉ office@proiect-dtac.ro

stampila-4

Proiecte DTAC
Andaros Imob

Din dorinta de a facilitia drumul tau catre obtinerea Autorizatiei de Construire, am imbinat diverse servicii care te pot ajuta in acest sens. Te putem ajuta daca esti din Bucuresti sau Ilfov. De la eliberarea certificatului de urbanism, pana la intocmirea proiectelor si eliberarea avizelor necesare. Compania noastra se numeste Andaros Imob.

Scopul nostru este ca tu sa apelezi la o singura companiei atunci cand vrei sa faci modificari interioare intr-un apartament sau sa construiesti o casa, in vederea Autorizarii lucrarilor.

Ce iti oferim

proiect arhitect Bucuresti si Ilfov
Procedura de Obtinere a Certificatului de Urbanism

Iti vom pune la dispozitie lista cu documentele necesare in vederea eliberarii acestuia, chiar daca nu doresti sa beneficiezi de serviciul acesta intocmit de echipa noastra.

dtac
Procedura de utilizare a proiectelor solicitate

Iti vom pune la dispozitie explicatiile proiectelor solicitate in certificatul de urbanism, tarifele si termenele de executie pentru fiecare in parte.

arhitect bucuresti
Procedura de utilizare a avizelor solicitate

Iti vom explica la ce se refera avizele solicitate in certificatul de urbanism si de unde se pot elibera acestea, in cazul in care doresti sa la eliberezi singur.

Colaboreaza cu noi!

error: Alerta: Este interzisa copierea continutului. Ne rezervam dreptul de a actiona conform legii in vigoare.