Proiect D.T.A.C

Memoriu tehnic arhitectura

Memoriu tehnic arhitectura = partea scrisa intocmita de un arhitect. Vrei sa aduci modificari intr-un apartament, sa extinzi sau sa modifici o casa? Vrei să amplasezi o reclamă luminoasa pe fatada unei cladiri? Vrei sa obtii adeverinta de atestare a edificarii/extinderii constructiei? Contacteaza-ne si te putem ajuta cu memoriul de arhitectura.

 

Ce cuprinde un memoriu de tehnic arhitectura

Documentatia contine descrierea lucrărilor, datele de identificare ale beneficiarului si ale imobilului, datele tehnice ale imobilului, suprafete, indicatori urbanistici si regulament urbanistic aprobat in zona.

memoriu tehnic arhitectura
Ce informatii se regasesc in memoriu tehnic de arhitectura

Un memoriu tehnic se structureaza in capitole ce ofera informatii reale referitoare la caracteristicile constructiei, in vederea executarii lucrarilor de extindere, modificare, etajare, schimbare fatade, amplasare caseta luminoasa, etc.  Memoriul tehnic de arhitectura cuprinde urmatoarele (in functie de caz):

  • informatiile generale ale constructiei
  • descrierea lucrarilor propuse
  • caracteristicile amplasamentului si conditiile de realizare/amplasare
  • caracteristicile constructiei existente si a constructiei propuse
  • îndeplinirea cerintelor de calitate stabilite prin legea 10/1995 privind calitatea în constructii
  • masuri de protectie civila

 

Pret memoriul tehnic arhitectura

Costul memoriului tehnic variaza intre 300 si 600 lei. Acest tarif se ajusteaza in functie de tema si complexitatea lucrarii.

 

Termen de executie

Stim cat de important este pentru tine timpul si rezolvarea rapida a tuturor situatiilor inalnite, drept urmare termenul de executie al memoriului tehnic de arhitectura este de 2-3 zile lucratoare.

Cu ce te poate ajuta echipa noastra

Memoriu tehnic arhitectura obtinere Certificat Urbanism

Intocmim memoriul tehnic de arhitectura pentru eliberarea Certificatului de Urbanism. Ti-ai propus sa executi lucrari asupra constructiei sau doresti sa construiesti? Memoriul tehnic detine informatiile necesare pentru identificarea temei si informatiilor necesare.

Memoriul tehnic nu este obligatoriu in faza eliberarii Certificatului de Urbanism pentru modificarile interioare in apartamente. In situatia in care doresti sa iti intocmesti singur memoriul justificativ al lucrarilor, echipa noastra a pregatit un draft pe care il poti completa, disponibil pentru cei ce urmeaza sa colaboreze cu noi dupa eliberarea Certificatului de Urbanism pentru elaborarea proiectului DTAC complet.

Memoriu tehnic arhitectura obtinere Adeverinta de atestare a edificarii constructiei

Intocmim memoriul tehnic de arhiectura si planurile de arhiectura necesare obtinerii adeverintei de atestare a edificarii constructiei / certificatului de edificare a constructiei. Acest document eliberat in urma proiectului de arhitectura poate fi solicitat de autoritatea competenta, primarie sau consiliu judetean.

Conform art.37, alin (6), din Lg. 50/1991, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, pentru lucrari executate cu/fara autorizatie de construire, eliberarea adeverintei de atestare a edificarii constructiei poate ajuta la actualizarea sau intocmirea documentatiei cadastrale. Termenul de prescriptie pentru incadrarea in acest articol de lege, este de 3 ani.

 

IMPORTANT:

  • Intocmim proiecte de arhiectura pentru garsoniera, apartament 2-3 camere sau mai multe, case sau vile.
  • Tariful executiei proiectului de arhiectura cu memoriu si planuri, se ajusteaza in functie de tema lucrarii si complexitatea acesteia. Tariful porneste de la 1000 lei.
  • Termenul de executie al memoriului tehnic si al planurilor de arhitectura, porneste de la 5 zile lucratoare.
  • Citeste aici ce alte documente sunt necesare in vederea obtinerii Adeverintei de atestare a edificarii.

 

memoriu tehnic arhitectura

Exemplu: Câteva pagini din memoriul tehnic