Proiect D.T.A.C

✆ 0733.479.973

✉ office@proiect-dtac.ro

stampila-4
memoriu tehnic de arhitectura
memoriu tehnic de arhitectura

Memoriu tehnic de arhitectura

Memoriu tehnic de arhitectura necesar la obtinerea certificatului de urbanism, certificatului de edificare al constructiei sau in proiectul de arhitectura necesar pentru obtinerea autorizatiei de construire.

Ai efectuat lucrari de constructii fara autorizatie de construire si vrei sa obtii certificatul de edificare al constructiei? Vrei sa aduci modificari intr-un apartament, sa extinzi sau sa modifici o casa? Vrei să amplasezi o reclamă luminoasa pe fatada unei cladiri? Daca esti in cautarea unui arhitect din Bucuresti, contacteaza-ne. Te putem ajuta cu memoriul tehnic de arhitectura si in alte judete.

arhitect bucuresti

Cand este necesar memoriu tehnic de arhitectura

Memoriu tehnic de arhitectura poate fi necesar in 3 situatii: cand vrei sa obtii certificatul de urbanism, cand soliciti emiterea certificatului de atestare a edificarii constructiei si pentru obtinerea autorizatiei de construire.

Memoriul tehnic de arhitectura necesar in obtinerea certificatului de urbanism va contine tema pentru care se solicita certificatul de urbanism, date despre imobil, date despre proprietar, informatii despre imobil, planul cu situatia propusa, fotografii. Acestea se poate intocmi pentru lucrari propuse sau pentru lucrari deja executate si sanctionate.

Memoriul tehnic pentru obtinerea certificatului de edificare al constructiei cuprinde informatii despre imobil, propriar, modificari, regulamentul urbanistic al zonei din care face parte imobilul, concluzia privind incadrarea in reglmenetarile de urbanism aprobate in zona. In functie de tema si autoritatea competenta, se pote solicita si plan de arhitectura pentru situatia initiala si unul pentru situatia existenta.

In cazul obtinerii autorizatiei de construire, memoriul tehnic de arhitectura este continut cadru din DTAC. Acesta cuprinde acelasi continut ca in cazul obtinerii certificatului de edificare al constructiei, la care se adauga si informatii suplimentare legate de tema.

CONTINUT MEMORIU TEHNIC CERTIFICAT URBANISM

✓ Date tehnice  imobil

✓ Descrierea lucrarilor

✓ Mod de executie

✓ Propunerea lucrarilor

 

CONTINUT MEMORIU TEHNIC CERTIFICAT EDIFICARE

✓ Date amplasament

✓ Regulament urbanism

✓ Modificari executate

✓ Concluzii

CONTINUT MEMORIU TEHNIC AUTORIZATIE CONSTRUIRE

✓ Date tehnice  imobil

✓ Descrierea lucrarilor

✓ Mod de executie

✓ Propunerea lucrarilor

 

arhitect bucuresti

Arhitect Bucuresti

Cauti un arhitect din Bucuresti? Te putem ajuta cu memoriul tehnic de arhitectura, plan arhitectura, referat de verificare arhitectura. Acestea sunt realizate de proiectant si arhitect cu drept de semnatura.

Tipurile de imobile pentru care se poate realiza documentatia sunt: apartamente, anexe gospodaresti, terenuri, case, vile, spatii comerciale, spatii birouri, casete luminoase.

Te putem ajuta indiferent de judet.

Arhitect Bucuresti

Cauti un arhitect din Bucuresti? Te putem ajuta cu memoriul tehnic de arhitectura, plan arhitectura, referat de verificare arhitectura. Acestea sunt realizate de proiectant si arhitect cu drept de semnatura.

Tipurile de imobile pentru care se poate realiza documentatia sunt: apartamente, anexe gospodaresti, terenuri, case, vile, spatii comerciale, spatii birouri, casete luminoase.

Te putem ajuta indiferent de judet.

arhitect bucuresti

Continut memoriu tehnic

Memoriul tehnic se structureaza in capitole ce ofera informatii reale referitoare la caracteristicile constructiei, in vederea executarii lucrarilor de extindere, modificare, etajare, schimbare fatade, amplasare caseta luminoasa, etc.  Memoriul tehnic de arhitectura cuprinde urmatoarele (in functie de caz):

Memoriu tehnic de arhitectura si plan arhitectura

Ai efectuat lucrari de constructii fara autorizatie si vrei sa obtii certificatul de edificare al constructiei? Te ajutam cu memoriul tehnic de arhitectura si cu plan de arhitectura cu situatia initiala si plan de arhitectura cu situatia existenta, pentru apartament, casa, vila, spatiu comercial, spatiu birou.

Conform art.37, alin.6, din legea 50/1991, pentru lucrari de constructii executate fara autorizatie de construire sau cu autorizatie de construire nerespectata, eliberarea certificatului de edificare al constructiei te poate ajuta la actualizarea sau intocmirea documentatiei cadastrale. Termenul de prescriptie pentru incadrarea in acest articol de lege este de 3 ani vechime a lucrarilor.

Afla si ce documente sunt necesare pentru obtinerea certificatului de edificare.

Memoriu tehnic de arhitectura

Te ajutam cu memoriu tehnic de arhitectura pentru obtinerea certificatului de urbanism. Ti-ai propus sa executi lucrari de compartimentare in apartament, asupra constructiei, doresti sa construiesti sau sa amplasezi o caseta luminoasa? Memoriul tehnic intocmit de arhitect te va ajuta sa obtii certificatul de urbanism.

Dupa certificatului de urbanism te putem ajuta cu faza DTAC completa a proiectului de arhitectura si rezistenta, necesare la obtinerea autorizatiei de construire.

PRIMESTI SI CONSULTANTA pentru obtinere certificat urbanism

Termen de executie

Stim cat de important este pentru tine timpul si rezolvarea rapida a tuturor situatiilor intalnite. Incercam sa te ajutam cat se poate de rapid. Termenul nostru de executie pentru realizarea memoriului tehnic de arhitectura este de 2-3 zile lucratoare.

METODA DE PLATA + BONUS

Costul memoriului tehnic de arhitectura si plan de arhitectura se stabileste in functie de scop, tip imobil, suprafata si regim de inaltime. Plata se efectueaza in urma unui contract si a unei facturi. Oferim consultanta, indrumare si livrare gratuita.

Model memoriu tehnic de arhitectura

Mai jos regasesti un model memoriu tehnic de arhitectura ce s-a efectuat pentru un apartament din Bucuresti. Acesta a avut modificari interioare, iar scopul documentatiei a fost pentru obtinerea certificatului de edificare al constructiei, conform art.37, alin.6, legea 50/1991.

Model plan arhitectura existent si initial

Mai jos regasesti un model cu plan de arhitectura ce s-a efectuat pentru un apartament din Bucuresti. Planurile de arhitectura cu situatia existenta si initiala s-au intocmit pentru obtinerea certificatului de edificare al constructiei, conform art.37, alin.6, legea 50/1991.

error: Alerta: Este interzisa copierea continutului. Ne rezervam dreptul de a actiona conform legii in vigoare.