Proiect D.T.A.C

Proiect DTAC – Documentatia tehnica pentru obtinerea Autorizatiei de Construire 

Echipa noastra iti intocmeste proiectele sau documentatia necesara, te poate indruma sau iti poate elibera avizele de care ai nevoie, toate acestea in vederea obtinerii Autorizatiei de Construire.

 

Ce inseamna Proiect D.T.A.C

DTAC inseamna Documentatia Tehnica pentru obtinerea Autorizatiei de Construire. Este format din proiectul intocmit de arhitect, proiectul intocmit de inginer structurist si proiectul de instalatii. Aceste proiecte sunt formate din memoriu tehnic si planuri.
Cand ai nevoie de proiect DTAC

DTAC se solicita in Certificatul de Urbanism pentru lucrarile dorite. Exemplu de lucrari: 

 • extinderea unei constructii;
 • executarea unui balcon;
 • supretajare sau mansardare;
 • modificari interioare;
 • demolare constructii;
 • amplasare caseta luminoasa;

Certificatul de urbanism se solicita in scopul obtinerii Autorizatiei de Construire sau Demolare, in functie de caz.

 

De unde pot prelua certificatul de urbanism

Certificatul de urbanism se elibereaza de la autoritatea competenta locala, primarie sau consiliu judetean, in functie de adresa imobilului si judetul din care face parte. Echipa noastra te poate ajuta sau indruma pentru a elibera Certificatul de Urbanism. Vezi aici servicii de eliberare Certificat Urbanism.

dtac certificat urbanism

Proiecte intocmite de echipa noastra

Memoriu tehnic arhitectura pentru obtinere Certificat Urbanism

Printre documentele cerute pentru eliberarea Certificatului de Urbanism, ai nevoie si de un memoriu tehnic. Acesta curpinde informatii cu privire la lucrarile propuse, regulamentul urbanistic, fotografii/relevee, date tehnice legate de imobil, calculul coeficientilor urbanistici propusi (in functie de caz), date de identificare proprietar si imobil. Tariful este in functie de lucrare si tema. Preturi pornind de la 300 lei.

Memoriu tehnic arhitectura si planuri pentru obtinere Adeverinta de atestare a constructiei

Ai efectuat lucrari fara Autorizatie? Lucrarile sunt mai vechi de 3 ani? Ai construit cu Autorizatie, dar nu s-a efectuat Procesul Verbal de incheiere a lucrarilor? Prin respectarea conditiilor legii poti obtine Adeverinta de atesare a edificarii/extinderii constructiei conform art.37, alin (6), din Lg. 50/1991, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, pentru lucrari executate cu/fara autorizatie de construire. 

Te ajutam cu intocmirea memoriului de arhitectura si planurilor intocmite de arhitect cu drept de semnatura, pentru obtinerea Adeverintei de atestare a edificarii/extinderii constructiei. Tariful se ofera in functie de tema. Solcita tarif aici.

DTAC - Proiect Arhitectura

Proiectul de arhitectura este format din partea scrisa si partea desenata. Documentatia se preda beneficiarului in 2 exemplare originale. Proiectul se inscrie la O.A.R. Proiectul de arhitectura cuprinde:

Parte scrisa

 • Memoriu tehnic arhitectura
 • Devizul general al costurilor lucrarilor

 

Parte desenata

 • Planuri situatii existente si propuse relevee
 • Planuri situatii existente si propuse fatade
 • Planuri sectiuni si invelitoare
 • Planuri incadrare in zona si imprejmuire

 

Solicita aici tarif pentru DTAC proiect arhitectura. Tariful se ajusteaza in functie de tema. Termenul de executie este de aproximativ 5 zile lucratoare. Timpul de executie se aloca conform temelor aferente. Tipul planselor desenate se executa in functie de tema. Verificarea este inlusa in proiectul de arhiectura.

DTAC - Proiect Structura

Proiectul de structura este compus din partea scrisa si desenata, la fel ca si partea de arhitectura. In functie de caz si catre ce institutii va fi solicitat proiectul de structura, aceasta parte se preda beneficiarului in 2 sau 3 exemplare. Proiectul de structura este format din:

Parte scrisa

 • Memoriu tehnic structura

 

Parte desenata

 • Planuri existente si propuse structura
 • Planuri fundatie
 • Detalii fundatie

 

Solicita aici tarif pentru DTAC proiect structura. Tariful se ajusteaza in functie de tema. Termenul de exeuctie difera in functie de complexitatea lucrarii si este de aproximativ 5 zile lucratoare. Tipul planselor desenate se executa in functie de tema. Iti oferim proiectul de structura cu referatul de verificare inclus.

DTAC - Proiect Instalatii

Stim cat de important este pentru tine sa gasesti toate persoanele autorizate ce te pot ajuta cu intocmirea proiectelor necesare obtinerii Autorizatiei, intr-un singur loc. Iti recomandam un inginer specializat pe partea de instalatii, si ii transmitem tema impreuna cu toate datele necesare pentru executia proiectului de instalatii, in cazul in care este necesar. Aceasta parte este solicitata cel mai des in cazurile construirii unei locuinte noi. Partea de instalatii cuprinde:

Parte scrisa

 • Memoriu tehnic instalatii

 

Parte desenata

 • Planuri instalatii termice/sanitare/electrice
 • Scheme de ansamblu

 

Te-ar putea interesa si:

Expertiza MLPAT

Emitere Certificat de Urbanism

Eliberare aviza mediu / salubritate

Actualizare Cadastru si Intabulare

Depunere dosar eliberare Autorizatie

Eliberare extras CF

Eliberare Planuri Cadastrale sc:500 si 2000

dtac proiect arhiectura

 

michael massier
michael massier
2022-01-13
Foarte multumit! Am fost consiliat de firma Andaros pentru obtinerea certificatului de urbanism si a autorizarii de constructie pt modificari interioare ale unui imobil. Recomand calduros.
Dumitrescu oana
Dumitrescu oana
2021-12-11
Am ales sa lucrez cu agentia Andaros Imob pentru inchirierea unui apartament cu doua camere din Brasov. A fost o reala placere sa lucrez cu Robert Dumitrescu, reprezentantul agentiei, o persoana super avizata, operativa , participativa, caracterizata de un mare entuziasm si vreau sa spun ca totul a durat fix 48 ore de la publicarea anunțului pana la semnarea contractului de închiriere. O surpriza extrem de placuta. Profesionalism și seriozitate sunt cuvintele ce caracterizează aceasta agenție! Mii de mulțumiri pentru ajutor!
Alexandru Hatagan
Alexandru Hatagan
2021-04-01
Consultanta perfecta in relatia cu primaria. Recomand clar. Oameni profesionisti cum nu prea mai gasesti acum.
Laura Ionescu
Laura Ionescu
2021-03-08
Recomand pentru seriozitate si profesionalism.
Alexandru Dumitrascu
Alexandru Dumitrascu
2020-12-09
Echipa de încredere, profesionista.
CIPRIAN-FLORIN RUMBET
CIPRIAN-FLORIN RUMBET
2020-10-16
Foarte amabili, cooperanti, rapizi, ofera sprijin si toate informatiile necesare. Am avut o colaborare foarte buna.
Gabriela Toderas
Gabriela Toderas
2020-08-21
Am beneficiat de un serviciu de consultanta si a fost peste asteptari. Excelent si recomand!
Catalin Gheorghe
Catalin Gheorghe
2020-07-06
Alexandru Lungu
Alexandru Lungu
2020-06-16
Profesioniști. Deși am avut niște criterii care erau aproape imposibile, ei au reușit imposibilul, au fost atenți la cerințele și nevoile mele și mi-au găsit fix ce aveam nevoie, tot ei au rezolvat și cu actele, practic s-au ocupat de tot, cu ei parcă am cumpărat de pe aplicația eMAG, ușor și fără bătăi de cap! Vă mulțumesc pentru profesionalism!
Andreea Malurica
Andreea Malurica
2020-06-01

Sumar
Tip serviciu
Realizare proiect DTAC
Furnizor
Proiect-Dtac.ro,
Bucuresti & Ilfov,
Locatie
Bucuresti & Ifov
Descriere
DTAC inseamna Documentatia Tehnica pentru obtinerea Autorizatiei de Construire