Proiect D.T.A.C

Verificatori proiecte

Verificatori de proiecte in domeniile privind constructiile civile si industriale, atestati pentru cerintele esentiale A1 si A2, B1, D, E si F.  Intocmim referate de verificare si verificam documentatia tehnica de Autorizare la cerintele esentiale de calitate pentru care suntem atestati.


Ai regasit in certificatul de urbanism solicitarea referate de verificare la exigentele privind calitatea in constructii? Te putem ajuta cu proiect DTAC verificat la exigentele atestate, precizate mai sus.

verificatori proiecte
Care sunt cerintele esentiale privind calitatea constructiilor

Portivit legii 10/1995, calitatea constructiilor este rezultata din realizarea si mentinerea cerintelor fundamentale aplicabile, pe toata durata existentei acestora.

Cerintele esentiale de calitate sunt

A – Rezistenta si stabilitate

B – Siguranta in exploatare

C – Siguranta la foc

D – Sanatatea oamenilor si Protectia mediului

E – Izolatie termica

F – Protectia impotriva zgomotului

Fiecare cerinta are numar specific tipurilor constructii si de structuri ale constructiilor. Exemplu verificarea proiectului la cerinta A1, cea de rezistenta si stabilitate, se face pentru constructiile civile, industriale si agrozootehnice cu structura de rezistenta din beton, beton armat si zidarie. Verificarea proiectului la cerinta A2 se face pentru constructii civile industriale si agrozootehnice cu structura de rezistenta din metal, iar A3 pentru constructii de lemn.

 

Cand ai nevoie de referate de verificare si verificator proiecte

Dupa ce se elibereaza Certificatul de Urbanism in vederea Autorizatii lucrarilor, pe langa solicitarea executiei proiectului DTAC, se va regasi si solicitarea ca proiectul DTAC sa fie verificat la cerintele esentiale privind calitatea in constructii. Ai nevoie de Certificat de Urbanism? Vezi aici servicul de eliberare Certificat de Urbanism Bucuresti.

Verificatori proiecte arhitectura si structura - faza DTAC

Proiect arhitectura faza DTAC – verificat la cerintele esentiale B1, D, E, F pentru apartamente, case, hale industriale. Intocmim proiectul complet ce contine partea scrisa si desenata, formata din memoriul tehnic de arhitectura si planuri de arhitectura. Verificarea este inclusa in proiectul de arhitectura. Partea de arhitectura se verifica si se stampileaza de catre verificatorii atestati pentru cerintele esentiale necesare. Se ataseaza la sfarsitul proiectului, referatul de verificare ce cuprinde tema si modul de respectare a cerintelor esentiale. Vezi aici mai multe despre proiect DTAC.

 

Proiect structura faza DTAC – verificat la cerintele esentiale A1 sau A2 pentru apartamente, case, hale industriale. Intocmim proiectul de structura ce cuprinde partea scrisa si desenata, cu verificarea inclusa. Aceast proiect este efectuat de echipa noastra formati din ingineri structuristi, verificata la cele doua cerinte esentiale privind rezistenta si stabilitatea. Verificatorul proiectului emite un referat de verificare privind respectarea cerintei pentru care este atestat, verifica, semneaza si stampileaza piesele scrise si desenate ale proiectului de rezistenta.

*Te putem ajuta cu documentatia daca esti din Bucuresti sau Ilfov.

Tarife verificator proiecte

Referatele de verificare sunt incluse in tariful documentatie tehnice, partea de arhitectura si structura. Tariful acestora este cuprins intre 100 – 300 lei, in functie de tema si cerinta esentiala de calitate pentru care se verifica proiectul.

Veti primi costul exact al executiei proiectului de arhitectura si structura, iar verificarea va veni inclusa in proiecte. Nu trebuie sa mai cauti separat verificatori de proiecte. Iti putem intocmi proiectul si ne ocupam si de verificarea acestuia.

 

verificatori de proiecte bucuresti