Proiect D.T.A.C

✆ 0733.479.973

✉ office@proiect-dtac.ro

stampila-4

Arhitect Bucuresti - servicii pentru lucrarile tale

Cauti un arhitect in Bucuresti? Echipa noastra te ajuta cu servicii complete de arhitectura pentru proiectul tau in constructii. Te ajutam atat cu faza de proiectare a constructiei tale, cat si cu intocmirea documentatiilor necesare pe partea de arhitectura pentru eliberarea autorizatiei. 

ARHITECT CU DREPT DE SEMNATURA

arhitect bucuresti

Arhitect in Bucuresti pentru case, apartamente, spatii comerciale

Cum te pot ajuta serviciile arhitectului in Bucuresti si in ce sector ai nevoie de noi? Hai sa discutam si sa ne ocupam de situatia ta:

arhitect casa
arhitect apartament
arhitect casa
arhitect bucuresti

Ce este faza de proiectare realizata de arhitect?

Daca vrei sa construiesti o casa in Bucuresti, atunci arhitectii echipei te pot ajuta cu faza de proiectare a imobilului. Cum isi aduce arhitectul expertiza in proiect? Faza de proiectare este faza in care arhitectul planifica si dezvolta imobilul conceptual, prin elaborarea unui plan sau a multe planuri detaliate care sa serveasca la implementarea proiectului. 

Comunicarea dintre arhitect si client este esentiala in faza de proiectare, asa ca hai sa discutam despre nevoile, preferintele si viziunile tale si sa intelegem cum te putem ajuta.

Cu ce documentatii te poate ajuta arhitectul?

Ai o un imobil in Bucuresti caruia vrei sa ii aduci modificari? Vrei sa construiesti un imobil? Vrei sa demolezi o constructie? Ca sa obtii autorizatia de construire / demolare sau sa autorizezi lucrarile executate fara autorizatie, poti apela la un arhitect din Bucuresti pentru a te ajuta cu documentatiile necesare. Pe partea de arhitectura, arhitectul intocmeste planurile si memoriile tehnice ce trebuie depuse la dosarul pentru autorizatia de construire sau demolare. 

arhitectura bucuresti

Arhitect Bucuresti pentru documentatie arhitectura autorizatie construire

De proiect DTAC te lovesti in Certificatul de Urbanism, iar pentru a-l obtine ai nevoie de ingineri specializati (rezistenta, instalatii) si de arhitect. In Bucuresti, te putem ajuta cu servicii de arhitectura in Sector 1, 2, 3, 4, 5, si 6. Proiectul DTAC este Documentatia tehnica pentru obtinerea autorizatiei de construire. Arhitectul intocmeste partea desenata (planurile) si partea scrisa (memoriul) pe partea de arhitectura. Hai sa ne ocupam de documentatia ta. Mai jos ti-am lasat un buton pe care il poti apasa ca sa citesti mai multe despre proiectul DTAC ce iti este solicitat si cum te ajuta in executarea corecta si sigura a lucrarilor.

Arhitect Bucuresti pentru documentatie arhitectura autorizatie demolare

Pentru autorizatia de demolare, arhitectul te ajuta cu partea de arhitectura din documentatia tehnica DTAD. DTAD este prescurtarea pentru Documentatia tehnica pentru autorizatia de demolare. Planurile si memoriul tehnic sunt intocmite de arhitect cu drept de semnatura si se adauga la dosarul pentru eliberarea autorizatiei de demolare. Afla mai multe despre DTAD si hai sa ne apucam de proiect ca sa finalizezi mai usor lucrarile tale. 

arhitect bucuresti

Arhitect cu drept de semnatura in Bucuresti

Numai un arhitect cu drept de semnatura te poate ajuta cu documentatiile necesare, iar daca il cauti in Bucuresti, suntem la dispozitia ta. Te ajutam cu serviciile de arhitectura proiectare. Cu noi poti face tot necesarul de planuri si documente pe partea de arhitectura. 

Contacteaza-ne si hai sa incepem colaborarea, ca sa termini cat mai rapid lucrarile si sa te bucuri de o constructie corecta si sigura. 

0733 479 973   sau   0723 095 532

Suntem din Bucuresti

Arhitect in Bucuresti, aproape de tine. Hai in biroul nostru din Sector 3 sa discutam despre nevoile tale.

Drept de semnatura

Arhitect autorizat, cu stampila si drept de semnatura. Lucrari sigure si corecte pe partea de arhitectura.

Consultanta

Cautam si gandim solutia pentru nevoile tale. Te ajutam sa-ti duci la bun sfarsit proiectul.

error: Alerta: Este interzisa copierea continutului. Ne rezervam dreptul de a actiona conform legii in vigoare.